FONDITAL RADIATOR ALUMINIU EXCLUSIVO 500/100

Cod produs 20222
75.00 lei
La comanda - Livrare 3-15 zile
Atentie! Acest produs se vinde la set de 10 elementi
Pretul afisat este pentru un singur element

Caloriferul din aluminiu Fondital EXCLUSIVO, este rodul unei indelungate munci de cercetare a mai multor echipe de specialisti Italieni, rezultand un radiator cu un desing si finisaje de exceptie. Mai puternic, mai usor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Fondital Exclusivo dezvolta un randament mai mare, costuri scazute la transport, economie de energie datorita volumului redus de agent termic

Transportul
este asigurat

Garantia
achizitiilor online

Drept retur
14 zile

Descriere

Specificatii tehnice

Descriere

Răspunsurile pentru a avea un sistem de încălzire echilibrat, econom și care să te facă să te simți bine și în siguranță în locuința ta stau în acest radiator aluminiu Fondital Exclusivo. Principalele avantaje ale acestui radiator sunt materialele premium folosite la fabricare, capacitatea de a se camufla foarte ușor în orice tip de locuință, dar și dimensiunile reduse împreună cu volumul redus, caracteristici care îl fac un radiator ușor de montat și extrem de prietenos cu facturile la apă.

Un alt avantaj al elementilor din aluminiu Fondital Exclusivo este dopul inovativ asamblat fără sudură prin tehnologia de îmbinare termoelectrica. Fuziunea termoelectrică este realizată la temperaturi controlate care previn formarea porozităților și a rezidurilor de sudură. Rezultatul este un radiator care se prezintă ca și un corp unic 100% din aluminiu, mai rezistent și mai fiabil.

Se recomanda sa nu se utilizeze produse abrazive la curatarea suprafetei radiatorului.

Specificatii tehnice

Model: Exclusivo
Numar elementi: 10
Culoare: Alb
Adancime: 97
Latime/el: 80
Inaltime: 557
Distanta intre axe: 500
Diametre: 1”
Capacitate apa: 0.25 litri/el

Iti recomandam

Newsletter

Fii la curent cu noutatile si ofertele noastre