BLAUTECH AER CONDITIONAT Dc Inv 12000 Btu 11410429

Cod produs 31287
1689.00 lei
La comanda - Livrare 3-15 zile
Cost transport - 100.00 lei / bucata
Experimentați climatizarea perfectă cu aparatul BlauTech DC Inverter Split, 12 000 BTU. A+++, WiFi, ionizator, răcire-încălzire, filtrare avansată. Eficient energetic și design modern. Sănătate și confort într-un singur dispozitiv.

Transportul
este asigurat

Garantia
achizitiilor online

Drept retur
14 zile

Descriere

Specificatii tehnice

Descriere

Aparatul aer condiționat DC Inverter Split, 12 000 BTU, A+++, WiFi, ionizator, răcire-încălzire, dezumidificare, silențios, design modern, BlauTech, reprezintă o soluție economică și modernă pentru climatizarea locuințelor și birourilor. Cu o capacitate de 12 000 BTU, acesta oferă funcții avansate precum răcire-încălzire, dezumidificare și un design modern.

Funcții cheie

Ionizator de aer

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui aparat este ionizatorul de aer. Acesta contribuie la îmbunătățirea stării de spirit, a bunăstării și a concentrării prin echilibrarea nivelului de ioni pozitivi și negativi din încăpere. Astfel, se previne dezvoltarea virușilor, ciupercilor și bacteriilor, iar alergenii și mirosurile neplăcute sunt neutralizate.

Filtru în formă de fagure de miere

Aparatul este echipat cu un filtru în formă de fagure de miere, care oprește eficient contaminanții din aer, precum praful și murdăria. Acest filtru contribuie la menținerea calității aerului din încăpere.

Filtru antibacterian și funcție de autocurățire

Filtrul antibacterian este indispensabil în eliminarea bacteriilor și microorganismelor patogene, asigurând un mediu sănătos. Funcția de autocurățire profundă menține interiorul aparatului curat prin eliminarea umezelii și inhibarea dezvoltării bacteriilor, mucegaiului și ciupercilor.

Refrigerant R32

Utilizarea refrigerantului R32 aduce multiple beneficii, inclusiv un coeficient GWP scăzut, reciclabilitate, eficiență ridicată, eficiență energetică mai mare și toxicitate scăzută, asigurând în același timp siguranța de utilizare.

Funcția "I FEEL" și moduri avansate

Funcția "I FEEL" permite ajustarea temperaturii în funcție de condițiile din încăpere, asigurând confort maxim cu un consum redus de energie. Modul de noapte ajustează temperatura pentru un somn odihnitor, iar funcția Turbo permite răcirea/încălzirea rapidă a încăperii. Modul standby reduce consumul de energie electrică atunci când aparatul nu este în funcțiune.

Nucleul acestui aparat de aer condiționat este reprezentat de tehnologia DC Inverter, care își ajustează inteligent puterea de ieșire pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de răcire sau încălzire. Acest lucru se traduce prin economii semnificative de energie în comparație cu modelele tradiționale, obținând clasa energetică A+++ pentru încălzire și A++ pentru răcire.

Cu o tensiune nominală de 220V-240V și o frecvență de 50Hz, acest aparat este proiectat pentru performanțe optime în condiții variate.

Controlul aparatului de aer condiționat devine extrem de simplu și convenabil, datorită modului Wi-Fi încorporat. Aplicația asociată oferă funcții variate, inclusiv un temporizator, și permite controlul aparatului de la distanță, indiferent unde vă aflați.Specificatii tehnice

Clasă energetică în regim încălzire A+++
Clasă energetică în regim răcire A++
SCOP 5
SEER 6.1
Temperatura minimă de funcționare la încălzire (°C) -15
Capacitate de încălzire (BTU/h) 11942
Capacitate de încălzire (kW) 3.4
Capacitate de răcire (BTU/h) 11601
Capacitate de răcire (kW) 3.5
Consum energetic anual în regim răcire (kWh/an) 192
Consum energetic anual în regim încălzire (kWh/an) 851
Debit aer maxim (m3/h) 600
Înălțime unitate internă (mm) 285
Lățime unitate internă (mm) 750
Adâncime unitate internă (mm) 200
Înălțime unitate externă (mm) 455
Lățime unitate externă (mm) 650
Adâncime unitate externă (mm) 278
Nivel de zgomot unitate internă (dB(A)) 53
Nivel de zgomot unitate externă (dB(A)) 61
Masă unitate internă (kg) 7.5
Masă unitate externă (kg) 18.5
Alimentare electrică (V) 230
Manual de service aparat aer conditionat BlauTech
Instrucțiuni pentru telecomanda aparatului de aer conditionat BlauTech
Manual de instalare si utilizare aparat de aer conditionat BlauTech

Iti recomandam

Cumparate impreuna

Newsletter

Fii la curent cu noutatile si ofertele noastre