Deninstal
  • Str. Petru Rares, Nr. 73-75 / Calea Timișoarei, Nr. 50 A
  • Grădiște: 0740 275 275 / Aradul Nou: 0759 012 656

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure ale acestui tip de tubulatura: rezistenta la uzura, la diferentele de temperatura si presiune dintr-o instalatie, comportament bun la temperaturi inalte, au caracter antibacterian, aspect estetic. Tevile PPR se folosesc pentru instalatiile de furnizare a apei calde si reci, igienic-sanitare. Acest tip de tevi inlocuieste cu succes tevile galvanice pentru apa potabila, inclusiv cea ca un continut sporit de calciu. De asemenea, aceste tevi sunt prevazute si pentru transportul lichidelor alimentare, pentru sistemele de irigare ale serelor si gradinilor, pentru instalatii de distributie sub presiune, cu vacuum, pentru distributia diferite lichide in industria chimica, la fel pentru furnizarea apei sarate de mare, a produselor petroliere sau a lichidelor erodante (corosive).

  • Cuprul este un metal cu o foarte mare conductivitate electrica si termica, depasit doar de argint. Are o mare rezistenta la coroziune si nu este magnetic. Se prelucreaza usor, este foarte ductil si maleabil. Este usor de reciclat si are o rata mare de recuperare.

    Impermeabilitatea, rezistenta la ultraviolete, rezistenta la temperaturi joase (care face posibila instalarea in perioada rece fara risc de distrugere) constituie o valoare adaugata mare si ii ofera produsului caracteristici unice care sunt o garantie permanenta a fiabilitatii maxime.

 

 

  • Polipropilena din care sunt aceste tevi ppr realizate, nu permite sub nicio forma schimbul termic cu mediul inconjurator, chiar daca este vorba de aer sau beton. In comparatie cu instalatiile vechi realizate din cupru sau otel, cele actuale au un randament mult mai bun, deoarece coeficientul de transfer termic este foarte redus, iar acest lucru se traduce in transportul caldurii la destinatia finala fara a exista pierderi pe traseu;
Rezistenta ridicata la coroziune – acest avantaj este unul la fel de important ca cel de sus, mai ales pentru locuintele care sunt racordate la un sistem centralizat de termoficare, in cadrul caruia curatarea tevilor pe interior se face intotdeauna cu substante chimice corozive. Reducerea riscului aparitie igrasiei – aceste materiale reduc foarte mult riscul aparitiei igrasiei, deoarece polipropilena din care sunt realizate nu permite schimbul termic asa cum am mentionat anterior, iar condensul nu va aparea deloc.

 

 

Exclusivitate.

Suntem distribuitori autorizați în județul Arad al Beretta și Buderus.

Comercializeazam în exclusivitate pentru județul Arad, instalațiile si echipamente termice furnizate de producatorii Beretta și Buderus, utilizand atat energie conventionala (gaz si combustibil solid), cat si neconventionala (panouri solare; pompe de caldura).

Vezi mai multe despre noi
image

Recomandări.

Fitinguri.

Îți oferim o varietate de fitinguri destinate imbinarii tevilor multistrat, utilizate in instalatiile sanitare si termice. Iti punem la dispozitie totul intr-un singur loc pentru lucrarea ta de montaj sau reparatie.

image

Recomandări.

Sisteme duș.

Seturi de dus cu para, sisteme combinate, paneluri, dus incastrabil. Îți punem la dispozitie o varietate de modele de sisteme de dus de calitate superioara, la prețuri competitive pentru proiectele tale.

image

Recomandări.

Baterii Ferro.

Bateriile de bucătărie #Ferro impresionează prin gama extinsă de culori, pipa flexibilă și garanția de 5 ani. În cazul în care dorești schimbarea culorii bateriei trebuie doar să schimbi pipa.

01
02
03

Noutăți. Home Lifestyle.

 

 

 

Arad / Mai 2020

Rehau

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință unei vieţi plăcute şi agreabile...

Arad / Mai 2020

Buderus Logamax

Centrala termica de perete cu condensare Buderus Logamax plus GB172-35 iK H neagra, titanium glass, inclusiv Kit evacuare gaze...

Arad / Mai 2020

Țravă Cupru

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure...

Arad / Mai 2020

Radiatoare Decorative

Radiatoarele decorative confera eleganta si distinctie spatiului locuit oferind in acelasi timp confortul unei incalziri de calitate...

 

 

La Deninstal calitatea contează iar prețurile mici fac diferența.