Deninstal
 • Str. Petru Rares, Nr. 73-75 / Calea Timișoarei, Nr. 50 A
 • Grădiște: 0740 275 275 / Aradul Nou: 0759 012 656

Există o mulțime de tipuri de termostate de ambient, de la cele bimetalice, la cele digitale, însă cea mai elegantă, și comodă modalitate de a comanda funcționarea cazanului este utilizarea unui termostat de ambient fără cablu (cu unde radio) programabil. Acesta ne având cablu, poate fi așezat în locul cel mai potrivit, chiar și mutat din încăpere în încăpere în funcție de unde dorim confortul termic.

 • Logamatic TC100 este un termostat inteligent cu posibilitate de conectare la internet, care asigură mobilitatea şi permite reglarea confortabilă a întregului sistem de încălzire.

  Design elegant cu suprafaţă din sticlă, afişaj color şi sistem de iluminare ambientală integrat

  Termostat de cameră dependent de temperatura exterioară – cu serviciu de prognoză meteo online şi indicator de consum.

  Utilizare intuitivă datorită ecranului tactil şi a simbolurilor clare.


  Funcţia Eco-Bar indică eficienţa sistemului de încălzire şi vă ajută să reduceţi consumul de energie. Astfel, economisirea energiei devine mult mai simplă. În plus, termostatul afişează valorile de consum şi se adaptează automat în funcţie de condiţiile meteo.

  Datorită funcţiei inteligente de detectare a prezenţei, echipamentul de încălzire porneşte numai atunci când este într-adevăr necesar. Astfel, se realizează economii de energie termică de până la 21%.

   

 

 • Controlerul pompa TECH EU-19 este responsabil pentru controlul pompei de recirculare în sistemul de încălzire centrală.  

  Controlerul TECH EU-19 este utilizat pentru a porni pompa atunci când temperatura depășește o anumită valoare și pentru a o opri atunci când apa din sistemul de încălzire s-a răcit.

  Aceasta funcție al TECH EU-19 este pentru a preveni rularea pompei în mod inutil și pentru a economisi energia

   

   


  consumată de cazan - până la 60% în funcție de gradul de utilizare, precum și prelungirea duratei de viață a pompei, creșterea în timp a fiabilității sale și reducerea costurilor de funcționare.

  Controlerul pompa TECH EU-19 este echipată cu: 

  • senzor de temperatură încălzire 
  • potențiometru pentru reglarea temperaturii setate

 

Exclusivitate.

Suntem distribuitori autorizați în județul Arad al Beretta și Buderus.

Comercializeazam în exclusivitate pentru județul Arad, instalațiile si echipamente termice furnizate de producatorii Beretta și Buderus, utilizand atat energie conventionala (gaz si combustibil solid), cat si neconventionala (panouri solare; pompe de caldura).

Vezi mai multe despre noi
image

Recomandări.

Fitinguri.

Îți oferim o varietate de fitinguri destinate imbinarii tevilor multistrat, utilizate in instalatiile sanitare si termice. Iti punem la dispozitie totul intr-un singur loc pentru lucrarea ta de montaj sau reparatie.

image

Recomandări.

Sisteme duș.

Seturi de dus cu para, sisteme combinate, paneluri, dus incastrabil. Îți punem la dispozitie o varietate de modele de sisteme de dus de calitate superioara, la prețuri competitive pentru proiectele tale.

image

Recomandări.

Baterii Ferro.

Bateriile de bucătărie #Ferro impresionează prin gama extinsă de culori, pipa flexibilă și garanția de 5 ani. În cazul în care dorești schimbarea culorii bateriei trebuie doar să schimbi pipa.

01
02
03

Noutăți. Home Lifestyle.

 

 

 

Arad / Mai 2020

Rehau

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință unei vieţi plăcute şi agreabile...

Arad / Mai 2020

Buderus Logamax

Centrala termica de perete cu condensare Buderus Logamax plus GB172-35 iK H neagra, titanium glass, inclusiv Kit evacuare gaze...

Arad / Mai 2020

Țravă Cupru

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure...

Arad / Mai 2020

Radiatoare Decorative

Radiatoarele decorative confera eleganta si distinctie spatiului locuit oferind in acelasi timp confortul unei incalziri de calitate...

 

 

La Deninstal calitatea contează iar prețurile mici fac diferența.