Termostat digital SMART

De la profesioniștii în încălzire rezidențială, gestiunea ușoară a confortului casei tale. Chiar și atunci când nu ești acasă. BeSMART este soluția facilă și inteligentă de la Beretta pentru Confortul și Reducerea Cheltuielilor tale. Fabricat după ultimele tehnologii în domeniu, BeSMART te va surprinde prin ușurința la instalare și utilizare iar cu ajutorul Aplicației BeSMART, programarea termostatului n-a fost nicicând mai facilă și mai intuitivă.

TE ÎNSOȚEȘTE MEREU .

Te pregătești să pleci la casa ta de vacanță de la munte? Sau tocmaite-ai întors dintr-o călătorie de afaceri? Cu ajutorul telefonului mobil Smartphone, Tabletei sau calculatorului tău personal, prin aplicația BeSMART poți verifica sau modifica starea instalației de încălzire, oriunde te-ai afla.

BeSMART este mai mult decât un termostat Wi-Fi, deoarece a fost proiectat de Beretta să furnizeze un nivel de serviciu exclusiv, pentru liniștea ta deplină. Dacă este conectat la o centrală Beretta*, BeSMART vă permite ție și Centrului de Service la care te-ai înscris să primiți alarmele și semnalizările de eroare, care împreună cu analiza la distanță a parametrilor tehnici, fac posibilă intervenția rapidă și precisă a Centrului de Service, atunci când este necesar. Cu BeSMART nu te așteaptă nicio surpriză neplăcută la întoarcerea acasă.