Deninstal
  • Str. Petru Rares, Nr. 73-75 / Calea Timișoarei, Nr. 50 A
  • Grădiște: 0740 275 275 / Aradul Nou: 0759 012 656

Buderus este unul dintre cele mai mari branduri din lume, care testeaza in detaliu fiecare componenta astfel incat produsul final sa fie livrat avand o performanta superioara a incalzirii si a apei calde, dar si o durata lunga de viata a produsului. Centrale termice Buderus ofera intotdeauna cele mai eficiente tehnici de incalzire care respecta standardele verificate de calitate, indiferent ca este vorba de caldura sau de apa calda menajera. Buderus este o marca cu o experienta si traditie in echipamente si sisteme de incalzire de aproape 300 ani. Aceasta marca a adus tehnologia, profesionalismul si atentia la detalii la un nivel superior. Optimizarea fiecarui sistem prin componente ce pot fi adaugate in orice moment asigura sporirea nivelul de confort al utilizatorului. Aceste componente pot fi cele legate de vasul de expansiune, sistemul de automatizare, generatoarele de caldura etc. Principiul dupa care se ghideaza marca Buderus este: „cat mai multa caldura, cu un necesar minim de energie”.

  • Clasa de eficiență energetică A pentru încălzire și A pentru preparare apă caldă menajeră
  • Centrală termică Combi pentru încălzirea locuinței și preparare apă caldă menajeră și Sistem pentru încălzire
  • Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun raport de transfer termic cunoscut.

 

  • Interfață inteligentă Logamatic RC310
  • Injector Venturi care permite trecerea de la un tip de gaz la altul
  • Posibilitatea de conectare la internet, necesar modulul KM200 și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației MyDevice
  • Design avangardist, elegant, din sticlă Titanium Buderus

 

Logamax plus GB172i

Logamax plus GB172i reprezintă o nouă generație de centrală murală în condensare care surprinde printr-un design unic, eficiență ridicată și un consum redus de energie.

Logamax plus GB162

Acest pachet de forţă, cu puteri de 70 kW, 85 kW sau 100 kW, defineşte noi caracteristici pentru centralele termice murale în condensare, cu gaz.

Logamax plus GB062

Noua centrală termică murală în condensare Logamax plus GB062 vă asigură apă caldă în mod eficient şi fiabil şi se remarcă în mod special prin adaptabilitate.

Logamax plus GB122

Centrala termică cu condensare pe gaz, cu montare pe perete Logamax plus GB122 este deosebit de flexibilă: aceasta se adaptează cerinţelor dumneavoastră în materie de încălzire şi apă caldă menajeră şi se potriveşte la sistemele de racordare existente.

Logamax plus GB072

Cu Logamax plus GB072 realizaţi în fiecare zi economii financiare şi energetice, reducerea costurilor fiind vizibilă încă din momentul montării. Aceasta deoarece centrala termică în condensare, cu funcţionare pe gaz, este echipată din fabrică cu toate componentele necesare.

Logamax plus GB172 - 24T50

Noi standarde pentru confortul dumneavoastră - Logamax plus GB172-24T50 este un echipament deosebit de eficient, ideal pentru locuințele unifamiliale sau blocuri de apartamente.

Logamax plus GB192iT

Tehnologie modernă de încălzire - Centrala termică cu condensare Logamax plus GB192iT este gata pentru a fi integrată în tehnologiile existente, cum ar fi cele pe bază de energie regenerabilă, dar este pregătită și pentru inovațiile viitorului, având o eficiență energetică deosebit de ridicată..

Exclusivitate.

Suntem distribuitori autorizați în județul Arad al Beretta și Buderus.

Comercializeazam în exclusivitate pentru județul Arad, instalațiile si echipamente termice furnizate de producatorii Beretta și Buderus, utilizand atat energie conventionala (gaz si combustibil solid), cat si neconventionala (panouri solare; pompe de caldura).

Vezi mai multe despre noi
image

Recomandări.

Fitinguri.

Îți oferim o varietate de fitinguri destinate imbinarii tevilor multistrat, utilizate in instalatiile sanitare si termice. Iti punem la dispozitie totul intr-un singur loc pentru lucrarea ta de montaj sau reparatie.

image

Recomandări.

Sisteme duș.

Seturi de dus cu para, sisteme combinate, paneluri, dus incastrabil. Îți punem la dispozitie o varietate de modele de sisteme de dus de calitate superioara, la prețuri competitive pentru proiectele tale.

image

Recomandări.

Baterii Ferro.

Bateriile de bucătărie #Ferro impresionează prin gama extinsă de culori, pipa flexibilă și garanția de 5 ani. În cazul în care dorești schimbarea culorii bateriei trebuie doar să schimbi pipa.

01
02
03

Noutăți. Home Lifestyle.

 

 

 

Arad / Mai 2020

Rehau

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință unei vieţi plăcute şi agreabile...

Arad / Mai 2020

Buderus Logamax

Centrala termica de perete cu condensare Buderus Logamax plus GB172-35 iK H neagra, titanium glass, inclusiv Kit evacuare gaze...

Arad / Mai 2020

Țravă Cupru

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure...

Arad / Mai 2020

Radiatoare Decorative

Radiatoarele decorative confera eleganta si distinctie spatiului locuit oferind in acelasi timp confortul unei incalziri de calitate...

 

 

La Deninstal calitatea contează iar prețurile mici fac diferența.