Deninstal
 • Str. Petru Rares, Nr. 73-75 / Calea Timișoarei, Nr. 50 A
 • Grădiște: 0740 275 275 / Aradul Nou: 0759 012 656

Cazanele de incalzire  sunt destinate realizarii simultane a incalzirii centrale si producerii apei calde menajere, utilizand combustibil solid (lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, brichete, rumegus). Exista doua tipuri de cazane pe lemne, clasificate in functie de modul in care are loc arderea combustibilului. La cazanele pe combustibil solid conventionale camera de ardere este amplasata in partea inferioara a echipamentului, lemnele ard natural, iar caldura se degaja ascendent, existand pierderi. Eficienta unei centrale termice pe lemne conventionale este mai mica de 80%. In cazul centralelor pe lemne cu gazeificare camera de ardere este amplasata in partea superioara a cazanului unde se adauga aer in tiraj fortat.   Astfel, se degaja gaze care se amesteca cu aerul,  amplificand combustia pentru flacara care arde  invers.  Caldura se degaja, lemnul arde incet si complet. Astfel, eficienta unei centrale termice pe lemne cu gazeificare depaseste 85%.

 • Cazan pe combustibil solid alcatuit din elemente de fonta pentru prepararea agentului termic pentru instalatii de incalzire centrala de medie temperatura.
  Avantaje
  • rezistenta deosebita anticoroziva
  • trei cai de fum
  • izolatie completa corp cazan cu vata minerala caserata
  • asamblare rapida
  • curatire si intretinere simpla
  • regulator tiraj, termometru si accesorii pentru curatire incluse
  Datorit corpului din fonta executat printr-o tehnologie flexibila de turnare, cazanul DUNATECH PLUS este foarte rezistent la coroziune. Coroziunea este mai accentuata cand temperatura returului si a gazelor de ardere evacuate este scazuta, respectiv
  cand combustibilul incarcat are continut ridicat de apa.
 • Constructia particulara cu trei cai de fum a cazanelor DUNATECH PLUS asigura eficienta superioara comparativa cu produsele similare de pe piata, prin faptul ca prin cos se emit cantitati mai reduse de gaze nocive, la temperaturi mai scazute. Acest aspect are ca rezultat economie de energie/combustibil.
  Pentru a preveni formarea condensului acid in cazan si a mari in acest fel durata de viata al cazanului, dar si pentru a obtine o functionare eficienta trebuie respectata conditia de baza, de a mentine temperatura in returul cazanului peste 50°C. In acest scop este obligatorie montarea ansamblului de ridicare a temperaturii pe retur, termoventil cu 3 cai sau pompa de recirculare.

 

 • Noul model de cazan otel WOODY ACTIVE WBS 25 kw are o ardere fortata si un ventilator de suflare aer incorporat care are 10 trepte de turatie. Cazanul este dotat cu 2 usi prin intermediul carora se pot efectua toate operatiunile necesare in timpul utilizarii, respective curatarea camerei de ardere, a celor 3 drumurilor de fum si a cenusarului.
 • ardere fortata, ventilator de insuflare aer incorporat cu 10 trepte de turatie,
 • cazan din tabla de otel 5mm,
 • flansa pe usa inferioara, pentru montarea optionala de arzator pe peleti, motorina sau gaz,
 • automatizare electronica cu microprocesor, indicatie luminoasa LED si display electronic,
 • functionare si ardere controlata prin automatizare, posibilitatea comandei pompelor de AT si ACM,
 • usa de alimentare cu dimensiuni mari, camera de ardere spatioasa (lemne cu lungimi pana la 50 cm),
 • schimbator de caldura cu 3 cai si eficienta ridicata,
 • grilaj metalic de protectie, izolat termic.

 

 • Ferroli FSB Pro 30 este un cazan ce functioneaza pe lemne, carbune (cu putere calorica > 15 MJ/kg), brichete, tocatura lemnoasa, ori deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice si are o constructie eficienta cu 3 drumuri de fum. Acesta poate functiona si pe peleti, dar necesita achizitionarea unui kit arzator peleti (suplimentar).

  Cazanul Ferroli FSB Pro 30 este proiectat in conformitate cu normele europene (EN 303/5) , iar grosimea pereților cazanului care intra in contact cu apa este de 5 mm. Usa superioara este prevazuta cu izolatie de fibra de sticla ignifuga cu o mica deschidere pentru reglarea aerului secundar.

 • Incaperea in care urmeaza sa fie amplasat cazanul trebuie sa fie prevazuta cu aerisire. Trebuie asezat in asa fel incat sa existe acces pe toate laturile, conform schitei din manualul de utilizare.

  Este interzisa amplasarea cazanului in spatii de locuit (inclusiv holuri) !
  Ferroli FSB Pro 30 vine insotit de termometru, tavita de cenusa si kit curatare. Regulatorul de tiraj si vana de amestec sunt obligatorii, dar nu se livreaza impreuna cu cazanul! Certificatul de garantie contine toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori.

 

Exclusivitate.

Suntem distribuitori autorizați în județul Arad al Beretta și Buderus.

Comercializeazam în exclusivitate pentru județul Arad, instalațiile si echipamente termice furnizate de producatorii Beretta și Buderus, utilizand atat energie conventionala (gaz si combustibil solid), cat si neconventionala (panouri solare; pompe de caldura).

Vezi mai multe despre noi
image

Recomandări.

Fitinguri.

Îți oferim o varietate de fitinguri destinate imbinarii tevilor multistrat, utilizate in instalatiile sanitare si termice. Iti punem la dispozitie totul intr-un singur loc pentru lucrarea ta de montaj sau reparatie.

image

Recomandări.

Sisteme duș.

Seturi de dus cu para, sisteme combinate, paneluri, dus incastrabil. Îți punem la dispozitie o varietate de modele de sisteme de dus de calitate superioara, la prețuri competitive pentru proiectele tale.

image

Recomandări.

Baterii Ferro.

Bateriile de bucătărie #Ferro impresionează prin gama extinsă de culori, pipa flexibilă și garanția de 5 ani. În cazul în care dorești schimbarea culorii bateriei trebuie doar să schimbi pipa.

01
02
03

Noutăți. Home Lifestyle.

 

 

 

Arad / Mai 2020

Rehau

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință unei vieţi plăcute şi agreabile...

Arad / Mai 2020

Buderus Logamax

Centrala termica de perete cu condensare Buderus Logamax plus GB172-35 iK H neagra, titanium glass, inclusiv Kit evacuare gaze...

Arad / Mai 2020

Țravă Cupru

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure...

Arad / Mai 2020

Radiatoare Decorative

Radiatoarele decorative confera eleganta si distinctie spatiului locuit oferind in acelasi timp confortul unei incalziri de calitate...

 

 

La Deninstal calitatea contează iar prețurile mici fac diferența.