Deninstal
 • Str. Petru Rares, Nr. 73-75 / Calea Timișoarei, Nr. 50 A
 • Grădiște: 0740 275 275 / Aradul Nou: 0759 012 656

Gama noastră include variante cu posibilitate de racordare stângă, dreaptă, cu ventil compact, racordare inferioară. Caloriferele noastre din tablă de oțel sunt disponibile în versiuni cu un rând, cu două rânduri și cu trei rânduri.

 • Produsele din gama radiatoarelor tip panou EURAD sunt utilizate în sistem de încălzire cu apă caldă cu circulatie fortată având presiunea de lucru de până la 10 bar, respectiv temperatura de lucru de până la 100 oC.

  Sistemul de încălzire poate fi închis sau deschis,mono, sau bitubular. Caracteristici:
  - 4 racorduri
  - vopsire în două straturi
  - 12 ani garantie.

 

 • Radiatoarele Korado sunt corpuri de încălzire sub formă de placi din oțel cu circulație naturală a aerului în jurul suprafeței de radiere. Sunt fabricate în variante cu una, doua, sau trei plăci. 
 • Placa este fabricată din doua piese
ambutisate din tablă de oțel, îmbinate prin sudură în puncte, iar pe circumferință prin sudura în linie continua, se folosește tablă din oțel laminat la rece, cu un conținut scăzut de carbon.

 

Exclusivitate.

Suntem distribuitori autorizați în județul Arad al Beretta și Buderus.

Comercializeazam în exclusivitate pentru județul Arad, instalațiile si echipamente termice furnizate de producatorii Beretta și Buderus, utilizand atat energie conventionala (gaz si combustibil solid), cat si neconventionala (panouri solare; pompe de caldura).

Vezi mai multe despre noi
image

Recomandări.

Fitinguri.

Îți oferim o varietate de fitinguri destinate imbinarii tevilor multistrat, utilizate in instalatiile sanitare si termice. Iti punem la dispozitie totul intr-un singur loc pentru lucrarea ta de montaj sau reparatie.

image

Recomandări.

Sisteme duș.

Seturi de dus cu para, sisteme combinate, paneluri, dus incastrabil. Îți punem la dispozitie o varietate de modele de sisteme de dus de calitate superioara, la prețuri competitive pentru proiectele tale.

image

Recomandări.

Baterii Ferro.

Bateriile de bucătărie #Ferro impresionează prin gama extinsă de culori, pipa flexibilă și garanția de 5 ani. În cazul în care dorești schimbarea culorii bateriei trebuie doar să schimbi pipa.

01
02
03

Noutăți. Home Lifestyle.

 

 

 

Arad / Mai 2020

Rehau

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuință unei vieţi plăcute şi agreabile...

Arad / Mai 2020

Buderus Logamax

Centrala termica de perete cu condensare Buderus Logamax plus GB172-35 iK H neagra, titanium glass, inclusiv Kit evacuare gaze...

Arad / Mai 2020

Țravă Cupru

Tevile din cupru sunt alegerea clasica pentru sistemele sanitare si de incalzire, datorita caracteristicilor excelente si sigure...

Arad / Mai 2020

Radiatoare Decorative

Radiatoarele decorative confera eleganta si distinctie spatiului locuit oferind in acelasi timp confortul unei incalziri de calitate...

 

 

La Deninstal calitatea contează iar prețurile mici fac diferența.